Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

DEFRO DHP PREMIUM HB 8/12/16 Kw

DEFRO HEAT

 

Technical data DHP PREMIUM 8 DHP PREMIUM 12 DHP PREMIUM 16
Heating power / COP przy A7 / W35* 7,9 kW / 4,8 12,0 kW / 4,8 16,3 kW / 4,8
Heating power / COP przy A2 / W35* 6,1 kW / 3,8 9,0 kW / 3,8 13,0 kW / 3,8
Heating power / COP przy A-7 / W35* 5,4 kW / 3,2 7,6 kW / 3,2 10,7 kW / 3,2
Heating power / COP przy A-15 / W35* 4,5 kW / 3,0 7,0kW / 3,0 9,2 kW / 3,0

Energy efficiency class (supply temp. 35oC)

A++
Energy efficiency class (supply temp. 55oC) A++
Maximum temperature of supply

10oC / 65oC

Refrigerant / weight of refrigerant R290 / 1,4 kg

R290 / 1,8 kg

R290 / 4 kg
Compressor type Copeland Scroll
Lower / upper temperature of air for operation of heat pump

-25oC / + 35oC

Sound power level outside / outside night mode / inside the room 59 / 43 dB (A) 60 / 36 dB (A) 64 / 43dB (A)
Supply voltage of heat pump 3x400 V, 50 Hz
Current protection C 20A
Weight - external unit 209 kg

215 kg

228 kg
Cod Produs: DHP PREMIUM HB 8/12/16 Kw Ai nevoie de ajutor? 0756292792
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Prima pompa de caldura de tip plug-in din Polonia.
Conexiunea electrica este foarte simpla și rapida. Necesita conectarea unitatii externe cu hidromodul folosind conductorul dedicat furnizat cu pompa de caldura si apoi conectarea hidromodulului la priza. Priza folosind un cablu cu mufa, care este, de asemenea, furnizat in set. Reduce riscul de erori în timpul conexiunii si reduce considerabil timpul de asamblare.

Defro DHP PREMIUM este cea mai recenta generatie a pompei de caldura aer/apa monobloc.Proiectat si fabricat în Polonia de cel mai mare producator de echipamente de incalzire cu capital national 100%.
Echipamentul a fost testat de oamenii de stiinta de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie AGH.

Avantaje: 

 • Clasa de eficienta energetica A++ la temperatura de alimentare 55°C.
 • Controler complet operational si usor de utilizat.
 • Acces la toate setarile si parametrii de functionare si prin aplicatia mobila si site-ul web.
 • Contor de energie electrica, COP si incalzire pentru pompa de caldura.
 • Performanta exceptional de ridicata chiar si la temperaturi scazute.
 • Parametri de functionare in conditii A-15 / W35:putere incalzire / COP: 7,0kW / 3,01.
 • Functionarea pompei de caldura chiar si la temperatura externa - 25°C.
 • Functie de racire standard.
 • Hidromodul, inclus in set, dotat cu apa calda/centrala si vana de comutare, pompa de circulatie, modul de control, incalzitor electric de 6 kW, care sustine functionarea pompei de caldura la temperaturi extrem de scazute.

1 - Ventilatorul

Are misiunea de a crea un curent de aer compact si stabil care sa strabata cat mai uniform evaporatorul. Palele ventilatorului sunt prevazute cu niste crestaturi numite "pana de bufnita" pentru a reduce zgomotul in timpul functionarii.

2 - Evaporatorul

Acesta este conceput astfel incat numeroasele sale placi prevazute cu aripioare sa ofere o suprafata de schimb termic cat mai mare pentru refrigerantul care, in timp ce il strabate, se incarca prin evaporare cu caldura prezenta in fluxul de aer atmosferic trimis constant de ventilator. Astfel energia termica prezenta in aerul atmosferic este captata in masa refrigerantului.

3 - Compresorul cu surub

Functionarea compresorului creaza o diferenta de presiune care extrage refrigerantul din evaporator.In timpul trecerii prin compresor, gazul refrigerant este comprimat puternic, ceea ce conduce implicit la o incalzire puternica. Pentru o functionare optima, fara vibratii, compresorul este instalat pe o 'tavita' flotanta izolata de structura aparatului prin amortizoare de vibratii si izolatie termica performanta. DHP Premium intrebuinteaza un compresor cu surub Emerson Copeland, un aparat de cea mai inalta calitate ,conceput special pentru lucrul cu refrigerantul R 290.

4 - Condensatorul

La iesirea din compresor, refrigerantul este un gaz fierbinte. In aceasta stare el este trecut prin condensator, un schimbator de caldura cu placi care il obliga sa cedeze caldura inmagazinata prin condensare, fenomen fizic de schimbare de stare puternic exoterm. Astfel caldura este extrasa din masa refrigerantului si transferata circuitului de incalzire al pompei.

5 - Supapa electronica de expansiune

Dupa ce si-a disipat in condensator caldura inmagazinata , refrigerant devenit acum lichid racit este condus in supapa de expansiune. In timpul tranzitarii acesteia, presiunea si temperatura lichidului se reduc , iar supapa are si rolul critic de a controla debitul optim de refrigerant care este trimis catre evaporator.De aceea supapa electronica de expansiune cu care DHP Premium este echipata este printre cele mai avansate de pe piata si este unul din factorii esentiali care permit pompei obtinerea unui COP atat de performant, in orice conditii de temperatura exterioara.

6 - Supapa de siguranta

O supapa de siguranta de 2.5 bar este instalata pe circuitul de apa , la iesirea din condensator. Aceasta interzice refrigerantului patrunderea in circuitul de incalzire si in acelasi timp protejeaza condensatorul de inghet .

7 - Controllerul

Este centrul de comanda care coordoneaza intregul proces de schimb termic si schimbare de faza de agregare al refrigerantului. Este amplasat intr-o camera speciala aflata in corpul unitatii externe

8 - Tavita de condens

Aceasta tavita are rolul de a colecta si drena apa provenita din evaporatorul functionand in prezenta zapezii sau a ghetii. De aceea este construita din otel inoxidabil si aluminiu si este temeinic izolata termic. In plus, un sistem de tevi din aceleasi materiale vehiculeaza permanent apa calda ca o protectie impotriva inghetului. Aceasta elimina nevoia de a folosi o rezistenta electrica aditionala pentru incalzire.

Toate componentele mentionate mai sus sunt casetate intr-o incinta conceputa special pentru o functionare stabila si silentioasa in conditii meteo extreme. De aceea, in proiectarea si executia acestei carcase s-au folosit materiale de cea mai inalta calitate. Incinta este izolata termic si insonorizata. Cele patru tije de sprijin sunt fixate pe niste profile de montaj speciale pentru a asigura o punere la nivel precisa.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!