Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

COSURI DE FUM CERAMICE HOCH

Cosurile de fum HOCH reprezintă o alegere excelentă pentru proprietarii de clădiri care caută soluții eficiente și fiabile pentru evacuarea gazelor de ardere. Cu beneficii precum eficiența energetică, siguranța sporită, durabilitatea și adaptabilitatea, cosurile de fum HOCH se numără printre cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. Prin investiția într-un astfel de sistem de evacuare a gazelor de ardere, proprietarii de clădiri pot obține nu numai o funcționare optimă a sistemelor de încălzire, ci și o protecție a mediului și a sănătății locuitorilor.
Cosurile Hoch ceramice

Alege sistemul german de cos de fum universal HOCH la un pret avantajos!
Acest cos de fum nemtesc este testat si certificat TUV, ridicandu-se la standardele in domeniu, fiind durabil si sigur! Este preferat de meseriasi pentru ca se monteaza mult mai usor si mai rapid, gratie placii de acoperire din material compozit. Orice tip de seminee, sobe, termoseminee sau alte surse pe lemn, carbuni, peleti, bricheti, ulei, gaz se pot racorda la acest horn.

Garantia oferita de producator de 30 ani si transportul gratuit oriunde in tara fac din acest sistem complet de evacuare un produs special si de incredere!

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!