Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

COSURI DE FUM SCHIEDEL

Cosurile de fum Schiedel reprezinta alegerea ideala pentru cei care cauta calitate, siguranta si performanta superioara in sistemul lor de incalzire. Cu o gama variata de produse si solutii personalizate, Schiedel este un lider de incredere in industria cosurilor de fum. Optand pentru cosurile de fum Schiedel, vei avea garantia unui sistem de incalzire fiabil, eficient si ecologic, asigurand astfel confortul si siguranta locuintei tale.

Cosuri de fum de inalta calitate, utilizate pentru evacuarea cu tiraj natural a fumului si gazelor de ardere provenite de la generatoare de caldura individuala, cazane pentru instalatii de incalzire centrala sau instalatii termice industriale. Sunt adaptabile pentru combustibili gazosi, lichizi sau solizi, se monteaza simplu si rapid, cu costuri reduse si asigura functionarea sursei de caldura la randament maxim.
Pe intreaga durata de exploatare nu necesita reparatii sau interventii costisitoare si elimina total riscurile de incendii si intoxicatii provocate de cosuri de fum defecte sau neetanse.

Cosurile de fum Schiedel  fac parte din renumitul grup BRAMAC, cunoscuti pentru invelitori si acoperisuri  profesionale. Acestea sunt de fapt sisteme de cosuri de fum ceramice si au ca element central tubulatura de samota de inalta calitate.

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!