Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

HOCH INDUSTRIAL

Sisteme si cosuri de fum ceramice industriale nemtesti pentru o evacuare in siguranta si functionalitate durabila! Testate si certificate TUV la cele mai inalte standarde germane si cerinte europene in domeniu fiind caracterizate de durabilitate.

HOCH Industrial sunt hornuri ceramice cu diametre mari (fi 250, fi 300, fi 350 si fi 400mm), concepute pentru cazane cu putere mare de la 75kW la 1000kW, permitand incalzirea cladirilor de la cateva sute pana la cateva mii de mp. Toate cosurile ceramice Hoch de tip industrial au inclusa varianta cu palarie speciala din compozit cu greutate foarte redusa, ce prezinta usurinta mare la instalare si set de fixare inclus. Sistemul Hoch Industrial de cos e potrivit pentru evacuarea oricarui tip de gaze arse: lemn, carbune, rumegus, brichete, biomasa, carbune fin, combustibil, gaz si ulei uzat. Rezistent la lucru in conditii umede de condens, este adaptat, de asemenea, la eliminarea fumurilor din cazanele industriale instalate, de exemplu: in sali de productie, sali de uscare, hale, hoteluri, scoli, ferme, pavilioane comerciale etc. In catalog gasesti cu mare usurinta preturile afisate pentru toate inaltimile si diametrele.

Cosurile de fum ceramice din oferta noastra sunt usor si rapid de montat, fiind realizate din elemente prefabricate, samota si beton, la preturi accesibile! Posibil sa nu fie cele mai ieftine variante de evacuare, dar cu siguranta sunt unele dintre cele mai trainice si rezistente solutii, cu un raport calitate - pret excelent!

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!