FOCARE HOXTER PREMIUM

Focarele Hoxter premium corespund celor mai stricte norme, certificari si testari, fiind si cele mai calitative focare de semineu din catalogul nostru, reprezentand varful de gama in domeniul seminee & accesorii, cu functionalitate optima si estetica la superlativ!

Hoxter e unul din producatori de top la nivel mondial care pune accentul pe proiectarea acestora, ce nu se identifica cu trendul actual de a produce focare care se devalorizeaza in timp, punandu-se accentul pe cele mai mici detalii, care pot influenta functionalitatea si rezistenta in timp a focarelor. Dintre beneficii amintim: sistem de autocuratare a sticlei, durabilitate in timp, chiar in cazul utilizarii zilnice la temperaturi inalte, design exclusivist, combustie completa cu mai putine pierderi de caldura, etansietate maxima si pierderi minime de combustibil.

Focarele functioneaza perfect chiar si in constructie cu masa de acumulare sau intoarcere de fum, dar in acelasi timp pot fi montate in sisteme de convecite si distributie a aerului cald spre alte incaperi. Premium fiind, ofera posibilitatea echiparii lor cu o serie de alte optiunii pentru a creste si mai mult performantele.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!