Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

Calitatea Italiană: Produse CLAM: Fiabilitate și Eleganță Rafinată în Sistemele de Încălzire

Calitatea Italiană: Produse CLAM: Fiabilitate și Eleganță Rafinată în Sistemele de Încălzire

Soba peleți EVA Slim 10kW este o alegere excelentă pentru încălzirea eficientă a locuinței tale. Acest model face parte din gama Clam, cunoscută pentru calitatea și inovația produselor sale. Iată o prezentare detaliată a caracteristicilor și avantajelor acestei sobe:


 • Eficiență energetică:

  Soba funcționează cu peleți, care sunt o sursă de energie regenerabilă și ecologică. Acest lucru te ajută să reduci impactul asupra mediului și să economisești bani pe termen lung prin reducerea costurilor de încălzire.

 • Putere de încălzire:

  Cu o putere de 10 kW, această sobă poate încălzi eficient un spațiu de dimensiuni medii până la mari. Poți bucura de confortul termic dorit în orice cameră a casei tale.

 • Distribuție uniformă a aerului cald:

  Funcționalitatea de distribuție a aerului asigură o încălzire uniformă în întreaga încăpere, eliminând punctele reci și creând un mediu confortabil în jurul tău.

 • Ventilație forțată:

  Ventilația forțată optimizează distribuția căldurii și îmbunătățește eficiența generală a sobei. Acest sistem asigură o circulație adecvată a aerului, maximizând confortul termic și reducând consumul de combustibil.

 • Design elegant și opțiuni de culoare:

            Soba EVA Slim este disponibilă în 5 culori diferite, astfel încât să poți alege varianta care se potrivește cel mai bine cu estetica și designul                         interior al locuinței tale. Indiferent de preferințele tale, vei găsi cu siguranță o opțiune care să se integreze perfect în ambientul existent.

 • Calitatea produselor italiene din gama CLAM
              Calitatea produselor italiene din gama CLAM este de neegalat. De la materialele premium folosite în construcție până la designul sofisticat și                   performanța excepțională, fiecare detaliu este atent pus la punct pentru a oferi o experiență de utilizare superioară. Este o garanție a                               durabilității și fiabilității pe termen lung, fiind alegerea perfectă pentru cei care apreciază excelenta și rafinamentul în fiecare aspect al vieții lor.
 • Date de contact
 • Control avansat al temperaturii:

  Majoritatea sobelor pe peleți moderne sunt echipate cu sisteme avansate de control al temperaturii, care îți permit să reglezi cu precizie nivelul de căldură dorit. Acest lucru îți oferă mai multă flexibilitate și confort în gestionarea climatului din locuința ta.
   

         


                                                                                                                                                                                                       

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!