Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

REMDAR.RO - MONTAJ EXPERT SEMINEE PE LEMNE SI COSURI DE FUM IN IASI, VASLUI, GALATI, BRAILA, CONSTANTA

REMDAR.RO - MONTAJ EXPERT SEMINEE PE LEMNE SI COSURI DE FUM IN IASI, VASLUI, GALATI, BRAILA, CONSTANTA
Misiunea noastră este să oferim produse de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile, pentru ca clienții noștri să poată obține performanță termică fără a-și depăși bugetul. Ne propunem să prezentăm șemineul drept o soluție termică eficientă, economică și prietenoasă cu mediul înconjurător. Suntem mereu dedicați extinderii gamei noastre de produse, care este extrem de diversificată și cuprinzătoare, căutând constant să adăugăm în portofoliul nostru produse de înaltă calitate, durabile și adaptate nevoilor clienților, ce merită să fie achiziționate. În catalogul nostru veți găsi o gamă variată de produse legate de foc, recomandate de experți în domeniul termic, printre care se numără: 
 
 1. FOCARE ȘEMINEE
Cauti un semineu pe lemne? Asta inseamna ca esti in cautarea unui focar de semineu care sa corespunda nevoilor tale. Poate ca pentru tine, semineul perfect este cel mai eficient din punct de vedere al performantei, sau poate ca esti interesat de cel mai bun raport calitate-pret. Poate ca te atrage aspectul estetic al semineului, dorindu-ti sa se integreze perfect in decorul livingului tau. Indiferent de preferintele tale, catalogul nostru acopera toate tipurile de focare: de la cele premium (de lux), la cele standard (economice), si pana la focarele din gama PRO (profesionale).


 • FOCARE PREMIUM

Produsele de vârf din selecția noastră sunt reprezentate de focarele de semineu premium sub marca HOXTER. Acestea se disting prin calitatea lor excepțională, fiind considerate printre cele mai superioare focare disponibile la nivel global. Focarele HOXTER sunt proiectate și fabricate cu cea mai mare grijă pentru detalii, atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și estetica lor, fiind creații ale unui brand de renume internațional. Aceste opțiuni sunt sinonime cu luxul și exclusivitatea. Dacă ești în căutarea absolutului în materie de seminee, atât în termeni de performanță, cât și de design, atunci un focar din gama HOXTER este alegerea perfectă pentru tine și pentru spațiul tău de locuit.


 • FOCARE STANDARD

Pentru cei ce caută cele mai competitive prețuri pentru un focar de semineu, gama noastră de focare economice va fi pe placul lor. Focarele noastre, fie din fontă sau din oțel samotat la interior, deschid o paletă largă de opțiuni financiare și de configurare, oferind o varietate generoasă de alegeri: cu sticlă simplă sau dublă, cu deschidere standard sau verticală tip lift, cu 2 sau 3 laturi de sticlă sau cu diverse opțiuni funcționale și estetice. Cu zeci de modele disponibile în această categorie, vei putea proiecta semineul cu încredere, ca un expert, și vei afla costurile totale imediat.

În mod probabil, în această gamă, vei descoperi focare la prețuri extrem de accesibile și atrăgătoare, care îți oferă satisfacția calității la un preț avantajos. Așadar, optează pentru cel mai potrivit focar de semineu pentru casa ta, familia ta și nevoile tale termice; alege produse de încredere, pentru care vei beneficia de o garanție a producătorului între 5 și 10 ani.


 • FOCARE DIN GAMA PRO

Dacă îți dorești focare de semineu realizate la un nivel superior, orientează-te către gama PRO! Aici vei găsi produse proiectate cu accentul pus pe performanță și atenție la detalii. Focarele PRO reprezintă o versiune îmbunătățită a modelelor standard, cu upgrade-uri complete la nivelul calității samotei interioare, proprietăților de acumulare și recuperare a căldurii, calității materialelor utilizate, inclusiv sticla nemțească Schott, precum și la manere, mecanisme de deschidere, piese și rame mai rezistente, cu o atenție sporită la detalii și finisaje.

Procesul de ardere este ecologic și mult mai curat decât în cazul focarelor standard, datorită faptului că întreaga ardere are loc pe vatra incintei, generând o ardere completă și un nivel redus de reziduuri de cenușă. Energia termică obținută din lemnul de foc este exploatată la maximum! Focarele din gama PRO sunt echipate cu sistem de triplă combustie, asigură etanșeitate maximă și sunt ecologice, emisiile de dioxid de carbon și praf fiind aproape inexistente!

Pentru cei ce caută un semineu cu specificații și caracteristici deosebite, gama profesională de focare poate fi cea mai inspirată alegere, fiind recomandată cu căldură de către experții din domeniu!
 • TERMOȘEMINEE

Pentru cei care doresc un semineu acasă, dar care să fie capabil să încălzească întreaga locuință, varianta unui termosemineu poate fi alegerea ideală! Acestea seamănă mult cu focarele de semineu menționate anterior, având în plus un bazin de apă și pot fi integrate în sistemul de încălzire al casei prin intermediul caloriferelor, a pardoselei încălzite sau în paralel cu alte surse termice sau panouri fotovoltaice.

Termosemineele sunt disponibile în modele standard, unde prețul dictează caracteristicile, în modele PRO, unde se acordă o atenție sporită la detalii, și în modele premium, unde calitatea și aspectul distinct sunt prioritare. Aspectul clasic al semineului este păstrat, însă funcționalitatea asemănătoare unei centrale pe lemne poate transforma termosemineul în cea mai bună soluție pentru încălzirea întregii locuințe! Pentru instalare optimă, este necesară intervenția unui expert în instalații, care va asigura funcționarea perfectă a termosemineului în cadrul sistemului de încălzire al casei.

 • SOBE RUSTICE SI MODERNE

Oferta noastră nu se limitează doar la seminee și termoseminee, care necesită o construcție și implicarea unui expert meseriaș pentru întreaga lucrare. În catalogul nostru, vei găsi o gamă variată și bogată de sobe pe lemne. Poți alege, de exemplu, între o sobă rustică, fabricată din fontă turnată, ce reprezintă un model solid de încălzire de altădată, adaptat cerințelor contemporane, și o sobă modernă din oțel, căptușită la interior cu samotă, disponibilă în diferite dimensiuni și stiluri, inclusiv cu forme rotunjite sau cu sticlă în colț, cu picior sau cu o deschidere frontală generoasă.

Gama noastră de sobe pe lemne este cel mai des explorată de către cei care își doresc un semineu acasă, dar care fie se confruntă cu constrângeri de buget, spațiu sau timp, și atunci optează pentru o sobă de tip semineu. Acestea sunt extrem de apropiate astăzi, atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al aspectului, de un semineu pe lemne clasic.

Beneficiile unei sobe tip semineu pe lemne sunt multiple: nu este necesară racordarea la un cos de fum de diametru mare, ceea ce implică costuri mai reduse; posibilitatea amplasării fără a necesita construcții suplimentare, cum ar fi hote sau finisaje, reducând semnificativ costurile finale și mânopera, soba necesitând doar instalarea și racordarea (aceasta etapă implică intervenția unui expert); montajul rapid (într-o singură zi poți avea o sobă funcțională); și designul distinct și unic al unei sobe tip semineu din fontă sau oțel, care îmbină cu succes elemente rustice și moderne!

Alegerea unei echipe de experți pentru instalare poate asigura o implementare fără probleme și o funcționare optimă a sobei.

 • ȘEMINEE MODULARE
 • Pentru cei care consideră că pot rezolva totul singuri în ceea ce privește semineele, realitatea poate fi uneori diferită, mai ales în domeniul termic. Totuși, pentru cei descurcăreți și înzestrați cu pricepere manuală, avem o categorie specială de seminee care pot fi asamblate de oricine: fără a fi nevoie de un șantier, fără a crea deranj, doar cu ajutorul unei simple șurubelnite, puțină răbdare și pricepere. Acestea sunt semineele modulare prefabricate, care vin sub forma unui kit complet, inclusiv un focar performant, învelișuri din metal, ceramică sau piatră (la alegere) și toate piesele necesare pentru asamblare, astfel încât să poți monta semineul ca și cum ai asambla un mobilier obișnuit! După instalare, va mai fi necesar doar ajutorul unui meseriaș pentru a face legătura la cosul de fum - deci intervenția unui expert este solicitată doar pentru acest ultim pas, legătura dintre camera de ardere și cosul de fum!

   

 • ȘEMINEE DECORATIVE | NU TREBUIE SA FII EXPERT PENTRU A MONTA UNUL!
 

Pentru locuitorii din blocuri sau cei cu spații limitate care doresc să aducă frumusețea unei flăcări în căminul lor, oferim o gamă de seminee decorative, care te vor ajuta să-ți amenajezi casa ca un adevărat expert în design interior! Printre acestea, semineele pe bioetanol au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, fiind căutate și apreciate din ce în ce mai mult de către clienții noștri din întreaga țară. De ce? Sunt extrem de ușor de folosit, oferă flăcările autentice și sunt accesibile ca preț! Principiul lor este simplu: pur și simplu adaugi un pic de lichid de bioetanol, iar acesta va arde minute sau chiar ore întregi, creând o atmosferă plăcută și relaxantă.

În oferta noastră vei găsi o varietate de modele de bioseminee, inclusiv seminee tip portal (cu rama/chenar, asemănătoare cu cele clasice pe lemne), modele de perete, de masă sau integrate în perete, precum și bioseminee mobile sau de exterior - perfecte pentru a crea o atmosferă plăcută în grădină, pe terasă, în foisor sau în curtea din spatele casei tale!

 
 • ȘEMINEE PE GAZ

În căutarea unui focar deosebit pentru a-ți îmbunătăți locuința cu confort și design, soluția poate fi un semineu pe gaz. Flexibilitatea acestui tip de model îl face potrivit atât pentru case, cât și pentru apartamente, fără a necesita un coș de fum obișnuit, ci doar o teavă de evacuare concentrică. Alegerea unui focar de semineu pe gaz din gama remdar asigură nu doar eficiență crescută, ci și o serie de funcții automate și un sistem de siguranță avansat, în conformitate cu cele mai exigente standarde europene.

Telecomanda inclusă pentru fiecare model permite programarea pornirii și opirii, precum și ajustarea flăcării, totul cu o simplă apăsare de buton. Ușor de utilizat și cu un aspect elegant, semineul pe gaz oferă un nivel de confort și o atmosferă specială în locuință, fără bătăi de cap legate de tăierea și depozitarea lemnelor, deoarece funcționează cu gaz butelie sau gaz natural. Pentru instalare, este recomandată implicarea unui specialist pentru a te asigura că totul este montat corect și în siguranță, oferindu-ți astfel liniștea și confortul dorit.

 • SOBE PE PELEȚI

O opțiune recentă și extrem de inovatoare în lumea încălzirii este reprezentată de dispozitivele pe peleți, oferind o alternativă modernă și eficientă la semineele tradiționale pe lemne. Ce le deosebește și le face atât de speciale? În primul rând, automatizarea lor este remarcabilă. Pur și simplu alimentezi dispozitivul cu peleți la intervale prestabilite, iar acesta va funcționa în mod autonom, dozând combustibilul necesar pentru a asigura o funcționare optimă.

În al doilea rând, dispozitivele pe peleți oferă un nivel de confort superior: reglajul se face comod din telecomandă, eliminând necesitatea tăierii și stocării lemnelor, iar programarea poate fi realizată în mod similar cu cea a unei centrale termice. Astfel, aceste sobe și seminee, specializate în a oferi un confort de neegalat, reprezintă o opțiune ideală de încălzire pentru tine și familia ta! Cu montajul realizat de către experți, vei avea certitudinea că sistemul va funcționa în deplină siguranță și eficiență.

 • COȘURI DE FUM PROFESIONALE
- CERAMICE

Elementul central și esențial al fiecărui sistem termic nu este focarul de semineu, așa cum mulți ar crede, ci cosul de fum! De ce este acesta atât de important? Pentru că este expus celor mai ridicate temperaturi, ajungând până la câteva sute de grade Celsius, iar calitatea sa influențează direct siguranța casei și a familiei tale. Un horn profesional construit de către un meseriaș expert și autorizat reprezintă cea mai bună prevenție împotriva incendiilor în locuințe. Este important să subliniem că improvizările sau construcțiile de coșuri de fum realizate de persoane neautorizate, care nu sunt specialiști în domeniul termic, sunt principalele cauze ale incendiilor în locuințele din România.

Cei interesați să construiască un cos de fum solid, de obicei, iau în considerare un horn ceramic profesional zidit, ca alternativă la coșurile de fum clasice din cărămidă. Un astfel de horn este format din trei straturi, având tuburi ceramice la interior, o izolație din vată minerală groasă și mantale de beton rezistent la exterior. Sistemele modulare de coșuri de fum HOCH pe care le oferim reprezintă kituri complete pentru construcția unei evacuări profesioniste, sigure și solide pentru seminee, sobe, centrale termice pe lemne sau pe peleți, dispozitive pe gaz etc. Beneficiezi de o garanție de 30 de ani, iar chiar dacă sistemele de coșuri de fum ceramice nu sunt cele mai ieftine opțiuni, sunt cu siguranță unele dintre cele mai fiabile și rezistente soluții de evacuare termică disponibile!

- INOX

Ca alternativă la coșul de fum ceramic, există și varianta kiturilor de coș de fum din inox izolat, o soluție modernă și mai ușor de montat, în special atunci când nu este posibilă instalarea unui coș ceramic zidit. Un coș de fum din inox reprezintă o soluție contemporană pentru evacuarea fumului din seminee, sobe sau centrale termice, fiind izolat cu vată izolatoare pentru a oferi siguranță maximă. În prezent, designul acestora este și mai deosebit și personalizat - poți opta pentru vopsirea coșului de fum în orice culoare dorești, pentru a se integra perfect în aspectul exterior al casei tale!

Gama noastră cuprinde branduri și producători cu renume european, care sunt recunoscuți pentru producția de coșuri de fum din inox profesionale de cea mai înaltă calitate. Astfel, produsele oferite clienților sunt printre cele mai bune, fiind caracterizate prin calitate și siguranță în domeniu. În funcție de specificațiile fiecărui proiect în parte, kiturile de coșuri de fum din inox din catalogul nostru pot fi configurate în diferite moduri, inclusiv cu posibilitatea de deviere a traseului de fum, astfel încât să poată fi amplasate în locuri unde coșurile de fum tradiționale zidite nu pot fi montate.

 

 • SERVICII REMDAR.RO
Descoperă serviciile noastre specializate în montajul semineelor și a cosurilor de fum, realizate cu măiestrie de către experți în domeniu. Oferim consultanță personalizată din partea specialiștilor noștri, pentru a identifica și implementa cea mai bună soluție pentru nevoile tale. Cu o atenție deosebită acordată fiecărui detaliu, asigurăm un montaj profesional și fiabil, garantând calitate și siguranță în fiecare proiect.


- Mulțumim că ne-ați ales pentru serviciile noastre profesioniste de montaj seminee și cosuri de fum. Echipa Remdar.ro este aici să vă ofere consultanță expertă și soluții fiabile pentru confortul locuinței dumneavoastră.

                                                                                          

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!