Promotii la COSURILE DE FUM PROFESIONALE CERAMICE ! Oferă siguranță căminului tau !

Alege tipul de semineu electric pentru casa sau apartamentul tau

Alege tipul de semineu electric pentru casa sau apartamentul tau
 
 • Te-ai întrebat vreodată cum ai putea să îmbunătățești aspectul și atmosfera interioară a casei tale într-un mod unic și practic? Fie că locuiești într-o casă sau într-un apartament, un semineu poate aduce nu doar căldură, ci și un element distinctiv și reconfortant în spațiul tău locativ. Descoperă împreună cu noi de ce un semineu electric este considerat un element decorativ inovator și versatil pentru locuințele din zilele noastre!Semineul electric ideal
 • Unul dintre semineele electrice din gamă noastră de modele ar putea să fie soluția perfectă pentru casa ta! Nu ne așteptăm să ne crezi pe cuvânt, așa că vrem să îți oferim o scurtă prezentare a acestui dispozitiv special și a aspectelor care îl fac extrem de versatil pentru orice tip de locuință.
 • Un semineu electric pentru living este una dintre cele mai moderne și accesibile alternative la semineele tradiționale pe lemne. Este o modalitate excelentă de a te bucura de atmosfera și căldura unui foc în propria ta locuință, chiar dacă nu dorești să construiești un semineu tradițional sau nu ai spațiul necesar pentru acesta. Dimensiunile reduse și forma compactă nu numai că minimizează costurile de energie electrică, dar fac și montajul și utilizarea lor extrem de convenabile, fără niciun deranj. Poți alege încăperile în care dorești să te bucuri de căldura oferită de un semineu electric sau îl poți instala în apartamentele mai mici pentru a asigura cu ușurință necesarul termic. Un semineu electric accesibil te va ajuta să economisești semnificativ la facturile de gaz și va transforma locuința ta într-un spațiu primitor, cald și confortabil!
 
Semineu electric aplicat
 
                                                                                                                         
 • Semineul electric aplicat sau încorporabil îl poți încorpora în diverse corpuri de mobilier sau în peretele casei tale. Modelele disponibile variază în dimensiune și stil, de la cele clasice sau rustice până la cele cu design inovator și finisaje minimaliste. Astfel, poți alege dispozitivul perfect pentru decorul interior al casei sau apartamentului tău. Un semineu electric încorporabil în mobilă poate deveni un element decorativ subtil, dar care atrage privirile datorită flăcării create de tehnologia de ultimă oră. Cu un semineu electric încorporabil sau aplicat, poți opta să te bucuri doar de factorul decorativ al semineului sau să utilizezi și funcția de încălzire inclusă în dispozitiv, în funcție de preferințele tale.


Semineu electric tip portal
 
    
 
 • Un semineu electric de perete sau de tip portal oferă un design special și poate fi personalizat în funcție de decorul interior al casei tale, datorită ramelor care pot fi aplicate pe focarul propriu-zis. Poți alege un semineu electric alb, unul clasic sau alte modele de sisteme electrice, adaptate pentru toate preferințele și bugetele. Aceste dispozitive sunt extrem de intuitive și ușor de montat, putând fi amplasate în orice încăpere din apartamentul sau casa ta. Consumul lor redus de energie le face echipamente termice economice și foarte eficiente pentru încălzirea spațiilor mai mici, indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc. Acestea sunt dotate cu funcții avansate pentru o utilizare cât mai simplă și confortabilă și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, puteri, designuri și culori.
 • Dispune de un afișaj LED cu posibilități de ajustare a culorii și intensității flăcării.
 • Montajul este ușor și rapid, fiind complet în aproximativ 15 minute.
 • Vine echipat cu un termostat reglabil pentru a crea ambientul dorit, cu afisaj pe display.
 • Inclusă în kit, beneficiezi de o telecomandă pentru controlul la distanță.
 • Este accesibil pentru toate buzunarele și beneficiază de o varietate de promoții.
 • Consumă extrem de puțin
 • Dispune de protecție la supraincalzire.
 • Are un design inovator
 • Capacitatea sa de încălzire acoperă aproximativ 30 de metri pătrați.
 • Există o gamă diversă de modele și stiluri din care poți alege.

Suntem încântați să vă invităm să descoperiți și să experimentați în direct gama noastră de seminee electrice la showroom-urile noastre din Galati și Vaslui.

Galati - 
Bulevardul George Coșbuc 296

Vaslui - Șoseaua Moara Grecilor, 730003


Website - www.remdar.ro
 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!